Φωτια Στα Βιλια - 1rcztn4 3abowm - Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών.

Φωτια Στα Βιλια - 1rcztn4 3abowm - Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών.. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το.

Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στα βίλια, εκκενώνονται αυτή την ώρα οι οικισμοί άγιος γεώργιος και παλαιοχώρι. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί.

Fwtia Sta Bilia Kaiei Dasikh Ektash Me Pyknh Blasthsh E8nos
Fwtia Sta Bilia Kaiei Dasikh Ektash Me Pyknh Blasthsh E8nos from www.ethnos.gr
Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Οι κάτοικοι των οικισμών έλαβαν μήνυμα από το 112 να εκκενώσουν προς ψάθα. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν.

Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στα βίλια, εκκενώνονται αυτή την ώρα οι οικισμοί άγιος γεώργιος και παλαιοχώρι. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Μέχρι στιγμής έχει δοθεί εντολή. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα.

Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Αγνοείται μια ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά.

8w4xqcyhsobrqm
8w4xqcyhsobrqm from www.ertnews.gr
Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Αγνοείται μια ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της.

Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Αγνοείται μια ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Οι κάτοικοι των οικισμών έλαβαν μήνυμα από το 112 να εκκενώσουν προς ψάθα. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Η αττική βρίσκεται ξανά σε πύρινο κλοιό, λίγες μόνο ημέρες μετά τη μεγάλη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το.

Kfavcijancaxvm
Kfavcijancaxvm from www.in.gr
Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην.

Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση.

Πρόκειται για δύσβατες περιοχές, με το έργο της κατάσβεσης να είναι πολύ δύσκολο. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Η αττική βρίσκεται ξανά σε πύρινο κλοιό, λίγες μόνο ημέρες μετά τη μεγάλη. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code